Изберете страница

Антония Кюлумова

Сертифициран консултант по детски сън

Образование и професионален опит

Софийски университет, Факултет по журналистика и масови комуникации, специалност „Електронни медии“, 14 години работа в радио.

Горда майка на две породени момченца

Интереси

В личен план, през последните няколко години се интересувам активно от здравословен начин на живот и хранене, спорт, привързано родителство, бебеносене, кърмене, ЗВБ метод на захранване, Монтесори метод за възпитание.

Най-важно в работата ми

В професията откривам възможност не само за разрешаване на проблемите със съня на детето, а и постигане на сън и спокойствие за цялото семейство и удовлетворение от родителството като цяло.

Препоръки към родителите

С професията ме срещна личната ми необходимост от разрешаване на проблемите със съня на сина ми, кърмен на поискване, с множество нощни събуждания до 1 годишна възраст. По това време мислех, че проблемите със съня се израстват, но за щастие, с подкрепата на съпруга ми (спящ на дивана по това време) се обърнах към специалист и съвсем скоро всички у дома започнахме да се наспиваме. За това съветвам родителите да не отлагат решаването на проблемите със съня, защото мисията „всички у дома да спим добре“ е възможна!

Сертификати

Отзиви за Антония Кюлумова

„Много съм доволна от съвместната ни работа с Антония! Тя подходи с голямо внимание и разбиране към нашия проблем, винаги беше на разположение и оказваше подкрепа на нашето семейство по време целия процес. Благодарение на нея успяхме да научим бебето ни да заспива самостоятелно сравнително бързо и с максимално щадящи методи за нея, а то имаше доста силна социация със шише; отделно оптимизирахме режимът и детето лесно премина на две дремки. Трябваше много по-рано да се свържа с вас, за да си спестя главоболията и безсънието вкъщи 🙂 Пожелавам успех на целия екип :)“

Т. Т.

Възраст на детето 9 мес.

Консултант Антония Кюлумова

Услуга Пълно проследяване