Изберете страница

Ирена Андон

Сертифициран консултант по детски сън

Образование

Специалист по здравни грижи-медицинска сестра, магистър по управление на здравни грижи.

Професионален опит преди да стана консултант по детски сън

Пет години медицинска сестра в различни отделения.

Майка на 2 момичета

Интереси

Медитация, пътуване, здравословно хранене, готвене на десерти.

Чужди езици

Македонски, албански.

Най-важно в работата ми

Възможността да помагам, удовлетворението след добре свършената работа.

Препоръки към родителите

При нужда да търсят помощ и да се доверяват на специалист. Да не сравняват детето си с това на приятелка. Да са мотивирани, последователни, търпеливи.

Сертификати

Отзиви за Ирена Андон

“Изключително сме доволни от работата и постигнатите резултати. Просто не вярвах, че е възможно Мария да заспива сама и да спи непробудно цяла нощ (имайки предвид, че преди това всяка нощ имаше между 5 и 10 събуждания). Безкрайно съм благодарна на Ирена Андон за отношението, отзивчивостта и вниманието. През целия период на проследяването можех да разчитам на нейната своевременна помощ, ако се появеше проблем или въпрос. Останах и много положително изненадана, когато първите резултати се появиха още в края на първата седмица от съвместната ни работа. Най-накрая всички вкъщи започнахме да спим 😀 Отново благодарим!”

Елена Николова

Възраст на детето 10 мес.

Консултант Ирена Андон

Услуга Пълно проследяване

Трудно заспиване вечер само на гърда (около 2ч), трудно намиране на точен дневен режим. Благодарение на насоките на Ирена успяхме да постигнем заспиване в кошара с помощ и изграждане на по-стабилен дневен режим за бебето. В резултат детето се чувства по-спокойно и спането се подобри значително, особено нощният сън, който достига 8-9-10ч непробуден сън. Благодарим Ирена!

Елена Ч.

Възраст на детето 7 мес.

Консултант Ирена Андон

Услуга Еднократна консултация

„Свързахме се с вас, поради много чести нощни събуждания и будувания. Съвместната ни работа с Ирена ни показа, че режимът на детето е имал нужда от промяна, което беше и едно от решенията на проблема. Следващото, което променихме бе начинът на заспиване на детето. От приспиване с люшкане и държене за ръчичка, плавно преминахме към самостоятелно приспиване в кошарата без люшкане и ръка. Преходът беше лек и спокоен за детето, което беше от първостепенно значение за нас. Синът ни не показа никакви признаци на неспокойство и без плач го приучихме към самостоятелно заспиване.
Благодарим на Ирена Андон и на вашият екип за съвместната работа! Радваме се, че има консултанти, за които приоритет в работата е спокойствието на детето и на родителите! Благодарим, че върнахте сънят на сина ни, както и нашият! Страхотни сте!“

А. К.

Възраст на детето 10 мес.

Консултант Ирена Андон

Услуга Пълно проследяване

“Ирена Андон беше много отзивчива и загрижена през цялото време. Бяхме в непрестанен контакт по време на проследяването. Всеки ден се интересуваше как е минала нощта и даваше съвети какво да променим в режима или приспиването, така че да подобрим съня всяка следваща вечер. Подкрепяше ме и ми даваше сили да не се отказвам в най-трудните моменти. Даваше изключително адекватни съвети и прилагаше само щадящи за детето методи, така че да се случат нещата по начина, по които аз бих искала да се случат. Резултатите започнаха да се виждат само след седмица, което за мен беше абсолютно доказателство, че съм направила правилният избор за мен, за детето ми и изобщо за съня на цялото семейство.”

Ели Терзиева

Възраст на детето 1 год. 5 мес.

Консултант Ирена Андон

Услуга Пълно проследяване

“Ирена е уникален професионалист! Винаги ме подкрепяше в решенията ми и своенравството ми относно сина ми! Винаги влизаше в положение и подхождаше с разбиране !Винаги откликваше на молбите ми за помощ, дори и в късни часове!

Проблемът бях и съм аз, защото ми е трудно да постигна оптимален резултат сама (без помощта на бащата). Ако пак ми се наложи,отново бих потърсила нея!”

Евелина Младенова

Възраст на детето 9 мес.

Консултант Ирена Андон

Услуга Пълно проследяване

“Когато се решихме да търсим помощ от вашите консултанти по сън вече бяхме издържали 12 месеца денонощен плач с почти никакъв сън. Малката се будеше между 4 и 6 пъти всяка нощ. Всяко приспиване отнемаше 30-тина минути носене на ръце и люлеене. Аз бях късметлийка, защото успявах да я оставя в леглото след приспиване. При други членове на семейството спеше единствено на ръце. Нейният сън беше изключително разпокъсан и кратък, а приспиването съпроводено със сърдене и истеричен плач.

Едва дочаках да започнем. Бях решена, че по-лошо не може и ще трябва да се справим. Каквото кажеше Ирена това правех. А чудото беше, че още първата седмица имаше подобрение. Приспивах малката с минимален протест без никакво носене. Дори това беше прекрасен напредък за нас и огромно облекчение.

На втората седмица започнахме да я учим на самостоятелно заспиване и макар че действахме постепенно се виждаше напредък с всеки ден. Всички усилия дадоха резултати още от втората седмица от проследяването – вече имахме няколко дни без нощни събуждания, а ако случайно се събудеше заспиваше сама за минути. До края на проследяването вече изобщо нямаше нощни събуждания.

Всичко това постигнахме в период постоянно боледуване и избиване на няколко зъба. Въпреки всички странични фактори, които уж трябваше да ни пречат постигнахме прекрасни резултати, на които дори не се бях надявала! Малката заспива сама в кошарата, нощният сън е дълбок и непрекъснат, а през деня ляга и става с усмивка.

Изключително съм благодарна на Ирена за цялото време, което ни отдели, за постоянното напасване според ситуацията и безбройните съвети! Не бих могла да се справя сама. А да спиш, не 2 или 3 часа на вечер, а 8 ….. това е безценно и изцяло благодарение на нейните съвети!

Благодаря, че ви има! Продължавайте да помагате, страхотни сте!”

Мария З.

Възраст на детето 1 год. 2 мес.

Консултант Ирена Андон

Услуга Пълно проследяване

“Вечер бебето заспиваше предимно на ръце (през деня си заспиваше сам) и имаше нощно събуждане в един и същи час. Освен АМ, което до скоро преди консулстацията пише преди сън и бяхме махнали, аз също бях станала силна асоциация за заспиване. С лека корекция в режима и рутината вече заспива сам, което ми се виждаше почти невъзможно, и спи без да се събужда. 🙂”

М. Б.

Възраст на детето 1 год. 3 мес.

Консултант Ирена Андон

Услуга Пълно проследяване