Изберете страница

Росица Казанджиева

Сертифициран консултант по детски сън

Образование

Международни икономически отношения

Професионален опит преди да стана консултант

Повече от 5 години работих в успешна международна компания, лидер в сферата си. Ръководих екип, разположен в три държави.

Език

Английски

Щастлива майка на момиченце

Интереси

Интересувам се от психология, позитивно родителство, здравословен начин на живот и всичко, което помага на човек да живее по-осъзнато, щастливо и в хармония със себе си. Зареждам се, когато чета или прекарвам време сред природата със семейството си, най-вече край морето 🙂

Най-важното в работата ми

Всяко семейство заслужава индивидуален и внимателен подход, съобразен с техните нужди и разбирания. За мен най-важно е заедно да постигаме резултат, удовлетворяващ семейството.

Съвет към родителите: когато ви е трудно, потърсете професионалист в областта. Вярвам, че спокойният сън на децата носи безброй предимства – дава усещане за увереност на родителите и възможност за едно по-щастливо и осъзнато родителство.

Наистина не е нужно да чакаме да отмине – понякога цената е висока.

Сертификати

Отзиви за Росица Казанджиева

“Свързахме се с вас, защото след настъпване на годинка на нашият сън, нощният сън се превърна в кошмар. Той е кърмаче и сучеше на всеки два часа през ноща, изпадаше в истерия докато не получи мляко. Не можеше да заспи спокойно щом веднъж се събудеше. Беше изключително неспокоен и не успявахме да се отпуснем изобщо и да получим пълноценна почивка. Когато започнахме работа с Роси, разбрахме, че има някои неща, в които бъркаме. Постепенно и много плавно започнахме да работим по тях. Променихме ритуала, интервалите на будуване и продължителността на дремките. Роси беше изключително голяма подкрепа за нас през цялото време. Тя е надарена с рядко срещана емоционална интелигентност, която ме накара да се чувствам уверена и спокойна, че сме на прав път. Освен това Роси е запозната с много и различни методи за отглеждане и възпитаване на деца, което също беше голям плюс. Винаги е удоволствие, когато събеседника ти говори с аргументирани примери. На финала се озовахме с изцяло приключено нощно кърмене и спящо почти непробудно бебе в собственото си легло. Да имаме отново време за общи вечери и да споделяме отново леглото си, доведе до бебе номер две..Благодарим за пътя, които ни помогнахте да извървим с много уважение към това, което ни се случва и опит, който ни беше изключително полезен!”

 

Кристина С.

Възраст на детето 1 год. 4 мес.

Консултант Росица Казанджиева

Услуга Пълно проследяване

“Проблемът беше, че детето се будеше наспано в 3-4 сутринта. Имах подозрения, че проблемът идва от съня в яслата, където за съжаление аз като родител нямам контрол. Обсъдихме интервалите, как да ги оправим, приложих съветите и в момента детето се справя прекрасно и спи до 7:30. Чувствах се разбрана и подкрепена, а след разгора по-знаеща и уверена как да помогна на дъщеря ми.

.

Събина П.

Възраст на детето 2 год. 5 мес.

Консултант Росица Казанджиева

Услуга Еднократна консултация

“Искам да оставя обратна връзка за работата ни с Росица Казанджиева.

 Работихме с нея за съня на дъщеря ни, която е малко по-малка от 3-годиншна. Имахме много трудно, бавно и изнервящо за нас приспиване, което най-често продължаваше по един час и нагоре. Накрая целия процес приключваше с много нерви и нерядко каране.

След като се консултирахме с Роси и започнахме да прилагаме съветите й нещата се промениха качествено. Буквално още първата вечер заспа за 20 минути, следващата за 15!

На мен лично никога до сега не ми се беше случвало да я приспивам за толкова кратко време освен ако не говорим за много силна преумора при нея.

Сега вече в момента приспиването й не предизвиква никаква съпротива от нейна страна или напрежение за нас. Включително през това време успяхме да организираме нейното самостоятелно заспиване в стаята със затворена врата.

Много съм доволна и благодарна за услугата, която получихме. За мен това бяха едни от най-смислено похарчените пари откакто станах родител.

Препоръчвам с две ръце!”

.

С.К.

Възраст на детето 2 год. 9 мес.

Консултант Росица Казанджиева

Услуга Еднократна консултация

“Денем приспивах детето си на ръце с люшкане и на всяка 40та минута се будеше и се налагаше да го доприспивам. Към момента заспива самостоятелно в леглото си и успява да прави дремки по над един час, без да се налага намеса от моя страна.”

Татяна Кръстева

Възраст на детето 7 мес.

Консултант Росица Казанджиева

Услуга Пълно проследяване