Изберете страница

Ваня Петрова

Сертифициран консултант по детски сън

Образование

Бакалавър маркетинг, бакалавър макроикономика. 15 години опит в сферата.

Майка на момче и момиче

Интереси

Обичам музиката и изкуството във всичките му форми. Обожавам морето и станах капитан на платноходна лодка. Прекланям се пред природата и съм благодарна, че животът ме срещна с катеренето, което ми позволява да съм по един прекрасен начин до нея.

Чужди езици

английски, италиански

Най-важно в работата ми

Най-важното в работата ми като консултант по детски сън е да вдъхвам вяра на родителите, че всичко е възможно, стига да се вслушваме в езика, който говорят децата ни и да се доверяваме на нашите инстинкти. Предизвикателството пред консултанта и пред родителите е заедно да намерим правилния път към разшифроването на този език.

Препоръки към родителите

Ако вашето усещане е, че детето ви спи добре, дори да се буди нощем, то вие сте прави. Ако детето ви спи добре според хора, които не са въвлечени в организацията на неговия сън, а според вас нещо не е наред, доверете се на себе си и потърсете помощ.

Сертификати

Отзиви за Ваня Петрова

„Няколко седмици преди навършването на годинка, сънят на Ели се влоши много – будеше се много често и се успокояваше много трудно. Това продължи няколко месеца и липсата на сън тотално ни изтощи. Консултацията с Ваня ми беше изключително полезна – направихме еднократна консултация , по време на която ми даде много добри съвети. Достатъчно беше да приложа само няколко от тях и ситуацията се подобри значително. Бих казала, че от около 2-3 седмици всички се наспиваме чудесно. Ели или спи по цяла нощ, или ако се пробуди, успява да се успокои без помощ и заспива бързо. Определено препоръчвам консултация.“

Димана М.

Възраст на детето 1 год. 3 мес.

Консултант Ваня Петрова

Услуга Еднократна консултация

„Ваня беше много мила, подкрепяща и отзивчива.
Габриеле спеше денем на ръце, а вечер се събуждаше няколко пъти, но оставяше буден дълго. Заспиваше трудно и винаги с моя помощ. Започнахме с постепенно отслабване на асоциациите за заспиване, изчистихме рутините и променихме режима. Заспиването за нощен сън се оказа най-предизвикателно, но Ваня даде добро предложение да променим изцяло начина и това според мен беше ключово. С постоянство и правилен режим след месец опити Габри най-накрая поддаде. Започна да заспива в легоото си за дневните дремки, а ден/два след това и за вечерен сън. Благодаря за помощта.“

И. К.

Възраст на детето 6 мес.

Консултант Ваня Петрова

Услуга Пълно проследяване