Консултации

Видове консултации
Свържете се с нас
Какво трябва да знаете преди консултацията?
Отстъпки
Гаранции

Подхождам индивидуално към всяко дете и семейство и използвам само щадящи методи, които предполагат помощ и подкрепа на бебето в целия процес

ЕДНОКРАТНИ КОНСУЛТАЦИИ

Тези консултации са подходящи при много проблеми, свързани с режима, както и ако детето има внезапно влошаване в съня.

Прочети повече
КОНСУЛТАЦИИ С ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Проследяването позволява да нормализираме много широк спектър проблеми с детския сън, както и да научим детето да заспива самостоятелно, когато това е необходимо.

Прочети повече
АКО СЕ КОЛЕБАЕТЕ КОЙ ВИД КОНСУЛТАЦИИ ДА ИЗБЕРЕТЕ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС.
КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ КОНСУЛТАЦИЯТА
  • Препоръчвам да не започвате работа върху съня на детето в период, в който трябва да пътувате или има други промени и събития в семейството. В рамките на две-три седмици по време на нашата работа е желателно обстановката да е стабилна, това ще доведе до по-добър резултат.

  • Съпровождането е необходимо, ако сънят на детето е силно нарушен или детето има необходимост да бъде научено да заспива самостоятелно. Също е за препоръчване, ако сте много изморени и имате нужда от повече подкрепа и насоки. В тези случаи постоянно държим връзка и внасям необходими корекции в режима на детето, подготовката за сън и др. Обикновено в първата седмица е необходима ежедневна комуникация, след това веднъж на 2 дни според ситуацията. Комуникацията може да протича по телефон или електронна поща.

  • По време на съпровождането ежедневно попълвате дневник на съня и получавате обратна връзка от мене при необходимост.

  • Ако учим детето да заспива самостоятелно, всеки ден съм на разположение за коментари и подкрепа спрямо реакциите на детето.

ОТСТЪПКИ     
  • Многодетни семейства (с повече от две деца) и семейства с деца със специални потребности ползват постоянна отстъпка – 20%.

Ако се обръщате едновременно за няколко деца, използвате следните отстъпки:
  • Първо дете – избраният пакет без отстъпка.

  • Второ дете – 50% отстъпка.

  • Трето дете – безплатно.

  • Близнаци: заплаща се като за едно дете.

  • Ако се обръщате по-късно повторно със същото или с друго дете, получавате отстъпка 20%.

ГАРАНЦИИ

Старая се да съм максимално полезна и да си повишавам квалификацията постоянно, за да намерим оптимално решение за вашето семейство и да има промяна.

Защо не мога да дам 100% гаранция за резултат?
Сънят на децата зависи от много фактори. Индивидуалните особености на темперамента на някои деца не позволяват да разчитаме на постигане на всички поставени цели и задачи.

Заплащането за базовите консултации не се възстановява.

За консултациите със съпровождане, ако в рамките на 7 дни след основната консултация прецените, че не се нуждате от съпровождане, ще Ви върна платената сума с удържане на цената на базовата консултация + 20% от останалата сума.

ДАННИ ЗА ПЛАЩАНЕ

,,Нани, нани, бебе” ООД
Банка ДСК
IBAN – BG85STSA93001528766866
Основание за плащане: “Консултация за… (две имена)”