ЕДНОКРАТНИ КОНСУЛТАЦИИ

Тези консултации са подходящи при много проблеми, свързани с режима, както и ако детето има внезапно влошаване в съня.

Прочети повече
КОНСУЛТАЦИИ С ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Проследяването позволява да нормализираме много широк спектър проблеми с детския сън, както и да научим детето да заспива самостоятелно, когато това е необходимо.

Прочети повече

Подхождаме индивидуално към всяко дете и семейство и използваме само щадящи методи, които предполагат помощ и подкрепа на бебето в целия процес

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ КОНСУЛТАЦИЯТА
  • Препоръчваме да не започвате работа върху съня на детето в период, в който трябва да пътувате или има други промени и събития в семейството. В рамките на две-три седмици по време на нашата работа е желателно обстановката да е стабилна, това ще доведе до по-добър резултат.

  • Съпровождането е необходимо, ако сънят на детето е силно нарушен или детето има необходимост да бъде научено да заспива самостоятелно. Също е за препоръчване, ако сте много изморени и имате нужда от повече подкрепа и насоки. В тези случаи постоянно държим връзка и внасяме необходими корекции в режима на детето, подготовката за сън и др. Обикновено в първата седмица е необходима ежедневна комуникация, след това веднъж на 2 дни според ситуацията. Комуникацията може да протича по телефон или електронна поща.

  • По време на съпровождането ежедневно попълвате дневник на съня и получавате обратна връзка от мене при необходимост.

  • Ако учим детето да заспива самостоятелно, всеки ден сме на разположение за коментари и подкрепа спрямо реакциите на детето.

АКО СЕ КОЛЕБАЕТЕ КОЙ ВИД КОНСУЛТАЦИИ ДА ИЗБЕРЕТЕ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС.
ОТСТЪПКИ
  • Многодетни семейства (с повече от две деца) и семейства с деца със специални потребности ползват постоянна отстъпка – 20%.

Ако се обръщате едновременно за няколко деца, използвате следните отстъпки:
  • Първо дете – избраният пакет без отстъпка.

  • Второ дете – 50% отстъпка.

  • Трето дете – безплатно.

  • Близнаци: заплаща се като за едно дете.

  • Ако се обръщате по-късно повторно със същото или с друго дете, получавате отстъпка 15% (отстъпката не важи за кратките консултации 20/30/60мин.)

Консултации

ГАРАНЦИИ

Стараем се да сме максимално полезни и да си повишаваме квалификацията постоянно, за да намерим оптимално решение за вашето семейство и да има промяна.

Заплащането за еднократните консултации не се възстановява.

Подробно можете да се запознаете с условията ни на работа, политиката ни на възстановяване при заплатена услуга можете да прочете ТУК.