Как да гледаме курса? (моля първо да прочетете този урок)

Здравейте, мили родители, и добре дошли в курса!

Щастлива съм да го споделим с вас – след анализ на над 3000 режими и разработване на собствена методология за работа с режима осъзнах колко огромна нужда имат родителите от това знание, за да са уверени и спокойни във всеки един момент с бебето.

Как да гледате курса?
Подредбата на материалите в курса не е случайна. Въпреки импулса си веднага да отворите модула и видеата за възрастта на детето ви, не го правете ☺️ Това няма да ви позволи да сте наистина подготвени и въоръжени. Първите три модула са много важни, за да разберете логиката на режима и ви препоръчвам да ги гледате точно в тази последователност, в която са подредени.

PDF-файловете следват видеата, но част от тях съдържат дори по-подробна информация. Препоръчваме да си ги свалите и да се връщате към тях при необходимост.

Модул 4 е посветен на най-честите проблеми с детския сън и тяхната връзка с режима. Ако детето ви няма даден проблем, можете дори да не го гледате, а да го потърсите само при нужда.

Авторски права
Вложихме в този курс безкрайно много усилия, опит и… любов. Правихме го с внимание към всеки детайл, за да можете да получите максимално подробна и лесно разбираема информация.

Затова ви молим за максимална коректност и уважение към нашия труд. Всяко разпространение на материалите от курса, споделяне на видеата и pdf-материалите с трети страни, е забранено. А ако давате съвет, базиран на информация от курса, на някоя недоспала майка в социалните мрежи, ще се радваме да споделите информация за курса с нея.

Как да заявите включения анализ на режима?
Долу под основите 5 модула ще намерите информация за това как да заявите включения анализ. Единственото ни изискване е да сте изгледали целия курс и да сте се запознали с всички писмени материали към него преди това.

Ако сте консултант по детски сън
Радваме се да споделим нашите знания и опит с колеги. Колкото повече специалисти работят качествено, толкова повече деца ще спят добре.

Молим ви обаче да проявите коректност и уважение към усилията ни и да не използвате нашата методология и материали за постове в социални мрежи, създаване на продукти и програми.

От сърце пожелавам курсът да ви е полезен и да станете истински консултант по детски сън за вашето детето. А ние винаги сме насреща, ако имате нужда от помощ и съдействие.

Сподели с приятел: