Яна Маджева

Сертифициран консултант по детски сън

Яна Маджева

⭐️ Образование
Магистър по Клинична и консултативна психология

⭐️ Професионален опит преди да стана консултант по детски сън
Имам опит в педагогическа и психологична работа с родители и деца в предучилищна възраст, както и с деца с нарушения в развитието и техните семейства. Участвала съм в различни проекти за природосъобразен начин на живот, както и в артистични и психологични инициативи за по-дълбоко опознаване на света и себе си, предназначени за различни възрастови групи.

⭐️ Майка на 2-годишно момче

⭐️ Интереси
Интересува ме всичко, което практически помага на човека по пътя към един по-осъзнат, смислен, пълноценен и щастлив живот. Обичам природата и дълбоко ценя всеки момент, прекаран сред нея.

⭐️ Чужди езици
английски

⭐️ Най-важно в работата ми
Да помагам на семействата по пътя към един по-пълноценен сън за всички като намирам правилния подход към всяко дете и ситуация, така че родителите да са доволни от работата ни и резултатите, а самата аз да съм спокойна, че съм дала най-доброто от себе си.

⭐️ Препоръки към родителите
Дебрите на съня стават по-понятни и познати, когато има добра информираност, конкретен план и посока за действие, но са необходими и кураж, последователност и определени усилия, за да се постигне целта. Както всъщност е с всяко друго нещо в живота. И най-вече – готовност за промяна.