Изберете страница

Отзиви

Трудно заспиване вечер само на гърда (около 2ч), трудно намиране на точен дневен режим. Благодарение на насоките на Ирена успяхме да постигнем заспиване в кошара с помощ и изграждане на по-стабилен дневен режим за бебето. В резултат детето се чувства по-спокойно и спането се подобри значително, особено нощният сън, който достига 8-9-10ч непробуден сън. 

Възраст на детето 7 мес.

РодителЕлена Ч.

Услуга Еднократна консултация

Бебето ни заспиваше с много люшкане, спеше на ръце през деня и се будеше с рев. Благодарение на вашите насоки разбрахме, че имаме доста податливо на промени бебе и за няколко седмици успяхме да го научем да заспива с биберон залъгалка и песничка в своето легълце. От тогава и започна да си спи на легълцето и да се буди щастлив. Сега приспиването му е “песен” и имам време да посвърша нещо докато спи в другата стая.

Възраст на детето 3.5 мес.

РодителСимона Б.

Услуга Еднократна консултация

За щастие или не, ние се оказахме от родителите, които не се сблъскаха с по-често срещания проблем – приспиването на бебе/малко дете. Оказа сепроблем с “доприспиването” или непрекъснато будене и невъзможност да заспи отново без помощ. Но поне вече знаехме как да го наричаме. От самото начало синът ми не е имал спокоен нощен сън. Буденията по 1-2-3 пъти през нощта бяха нещо обичайно. Будене с плач, излизане от стаята, среднощно хранене, заспиване в родителското легло – утвърден сценарий, нощ поредна. В рамките на една консултация започнах да разбирам по-добре поведението и нуждите на сина ми и 9 дни след това, той вече спеше в самостоятелна стая и постепенно без нужда от помощ за доприспиване. Успяхме да съдадем режим, сходен с този на яслата, в която се очакваше да започне след месец, благодарение на което детето ни имаше изключително лека и бърза адаптация. 

Възраст на детето 1 год. 6 мес.

РодителВероника М.

Услуга Еднократна консултация

Успяхме да прехнем приспиването на ръце (люшкане) преди нощното заспиване и постигнахме самостоятелно заспиване.

Възраст на детето 1 год.

РодителЙорданка К.

Услуга Пълно проследяване

Проблемите бяха асоциацията за заспиване при дневните, вечерното и нощните приспивания – на гърда, множество нощни будения и трудности при прехода от две към една дрямки.
Сега имаме едно самостоятелно заспиващо в легълцето си момченце. Щастлива съм, че запазихме кърменето, което от метод за приспиване се превърна в ритуал на близост, но в будно състояние и само през деня. Нощните будения се ограничиха до едно рано сутрин, над което от скоро работим и което се надявам, че също скоро ще отпадне.

Възраст на детето 1 год. 1 мес.

РодителС.А.

Услуга Пълно проследяване

Проблемът беше основно дълги и трудни приспивания, като времето значително се намали. Също така успяхме да създадем една добра рутина, която е доста полезна и за него и за нас, родители те му. А като бонус успяхме да премахнем и нощните будения за мляко.

Възраст на детето 2 г 3 мес.

РодителЛ.С.

Услуга Еднократна консултация

Исках да получа странично мнение относно цялостния режим на детето, както и съвети за премахване на биберона, тъй като той е силна асоциация от 2-месечна възраст и водеше до 2-3 събуждания на нощ. Насоките, които получих, бяха много полезни и в момента детето заспива напълно самостоятелно, без биберон. Всички спим повече! 🙂

Възраст на детето 1г 2 мес.

РодителЕкатерина Д.

Услуга Еднократна консултация

Страхотен професионалист! Успяхме да изградим режим който пасва на детето и на нас. Премахнахме заспиването на шише и отделяне от спалнята към кошарата.

Възраст на детето 2 год.

РодителПаулина Т.

Услуга Пълно проследяване

Изключително съм доволна от консултациите, Вики имаше проблем с нощния сън и дневните й дремки бяха само гушната, сега спи самостоятелно за всички дремки и нощния й сън е спокоен. Препоръчвам ви горещно на всички познати с деца с проблеми в съня, това което постигнах с Вики за месец и малко е просто огромна промяна към по-добро. Благодаря ви от сърце!

Възраст на детето 7 мес.

РодителЕлица С.

Услуга Еднократна консултация

Вечер бебето заспиваше предимно на ръце (през деня си заспиваше сам) и имаше нощно събуждане в един и същи час. Освен АМ, което до скоро преди консулстацията пише преди сън и бяхме махнали, аз също бях станала силна асоциация за заспиване. С лека корекция в режима и рутината вече заспива сам, което ми се виждаше почти невъзможно, и спи без да се събужда. ?

Възраст на детето 1 год. и 3 мес.

РодителМ. Б.

Услуга Пълно проследяване

Денем приспивах детето си на ръце с люшкане и на всяка 40та минута се будеше и се налагаше да го доприспивам. Към момента заспива самостоятелно в леглото си и успява да прави дремки по над един час, без да се налага намеса от моя страна.

Възраст на детето 7 мес.

РодителТатяна Кръстева

Услуга Пълно проследяване

Ники заспиваше само на ръце и с много люшкане. В момента той заспива изцяло самостоятелно в кошарката си.

Възраст на детето 10 мес.

РодителИвелина Г.

Услуга Пълно проследяване

Проблемите при нас бяха свързани с лош режим, трудно заспиване, чести нощни събуждания, влошен дневен сън и приспиване само на ръце. След работа с консултанта имаме много добър режим, нощния сън стана изключително добър /рядко се събужда, а ако това се случи заспива самостоятелно без да е необходимо да се намесвам/, дневния сън също се подобри. Приспиването се случва в креватчето му, значително по бързо и с минимална помощ.

Възраст на детето 11 мес.

РодителВесела Д.

Услуга Пълно проследяване