С Яна Маджева започнахме почти от нулата и стигнахме доста близо до крайният резултат, въпреки безбройните трудности и предизвикателства . Яна е прекрасен човек и професионалист. Подходи с голяма емпатия, съпричастност и отзивчивост!
Консултант: Яна Маджева
А.
Много сме доволни от резултатите, които постигнахме благодарение на Яна Толина - само за една седмица близнаците започнаха да заспиват самостоятелно. Бих я препоръчала на всичките ми приятели с неспящи бебета 🙂
Отзиви
Изключително сме доволни от работата и постигнатите резултати. Просто не вярвах, че е възможно Мария да заспива сама и да спи непробудно цяла нощ (имайки предвид, че преди това всяка нощ имаше между 5 и 10 събуждания). Безкрайно съм благодарна на Ирена Андон за отношението, отзивчивостта и вниманието. През целия период на проследяването можех да разчитам на нейната своевременна помощ, ако се появеше проблем или въпрос. Останах и много положително изненадана, когато първите резултати се появиха още в края на първата седмица от съвместната ни работа. Най-накрая всички вкъщи започнахме да спим 😀 Отново благодарим!
Елена Николова
Елена Николова
Яна Толина е страхотен професионалист! Успяхме да изградим режим който пасва на детето и на нас. Премахнахме заспиването на шише и отделяне от спалнята към кошарата.
Паулина
Паулина
Валерия е страхотна, прекрасно отношение, загриженост и точност при даване на съветите. Изключително лъчезарна, с удоволствие комуникирах с нея.
Моника
Моника
Ирена Андон беше много отзивчива и загрижена през цялото време. Бяхме в непрестанен контакт по време на проследяването. Всеки ден се интересуваше как е минала нощта и даваше съвети какво да променим в режима или приспиването, така че да подобрим съня всяка следваща вечер. Подкрепяше ме и ми даваше сили да не се отказвам в най-трудните моменти. Даваше изключително адекватни съвети и прилагаше само щадящи за детето методи, така че да се случат нещата по начина, по които аз бих искала да се случат. Резултатите започнаха да се виждат само след седмица, което за мен беше абсолютно доказателство, че съм направила правилният избор за мен, за детето ми и изобщо за съня на цялото семейство.
Ели Терзиева
Ели Терзиева
Синът ми заспиваше само на гърда и само върху мен. В рамките на две седмици постигнахме самостоятелно заспиване в неговото си креватче. Искам да изкажа огромни благодарности на Валерия, благодарение на нея синът ни заспива самостоятелно в собственото си креватче без плач и мрънкане! Преди нея той заспиваше само на гърда и спеше само върху мен. Нямах време за нищо. Сега не само получих свобода, а и вече се наспиваме без проблем. Преди се будеше над 8 пъти, а сега се буди максимум два за хранене. Благодарение на Валерия сме по спокойни и по сигурни как да се справяме с режима на сън! Още един път искам да изкажа огромни благодарности!
Веселина Илиева
Веселина ИлиеваСофия
Проблемите при нас бяха свързани с лош режим, трудно заспиване, чести нощни събуждания, влошен дневен сън и приспиване само на ръце. След работа с Яна Толина имаме много добър режим, нощния сън стана изключително добър /рядко се събужда, а ако това се случи заспива самостоятелно без да е необходимо да се намесвам/, дневния сън също се подобри. Приспиването се случва в креватчето му, значително по бързо и с минимална помощ.
Весела
ВеселаСофия
Работата с Яна Маджева беше като съвместно пътуване, ръка за ръка. Всичко се случваше плавно, без плач, без напрежение, спокойно. Научих много неща за съня, за детето си, за неговите нужди. Подобрихме чувствително съня на бебето ни и от 8-10 събуждания, станаха 1-2, а имаме и непродбудни нощи! Детето ни има чудесен режим, успешно запазихме кърменето и се чувстваме уверени. Ще продължим да работим с дадените ни насоки, за да запазим и доразвием прогреса!
Ани
АниСофия
Когато се решихме да търсим помощ от вашите консултанти по сън вече бяхме издържали 12 месеца денонощен плач с почти никакъв сън. Малката се будеше между 4 и 6 пъти всяка нощ. Всяко приспиване отнемаше 30тина минути носене на ръце и люлеене. Аз бях късметлийка, защото успявах да я оставя в леглото след приспиване. При други членове на семейството спеше единствено на ръце. Нейният сън беше изключително разпокъсан и кратък, а приспиването съпроводено със сърдене и истеричен плач. Едва дочаках да започнем. Бях решена, че по-лошо не може и ще трябва да се справим. Каквото кажеше Ирена това правех. А чудото беше, че още първата седмица имаше подобрение. Приспивах малката с минимален протест без никакво носене. Дори това беше прекрасен напредък за нас и огромно облекчение. На втората седмица започнахме да я учим на самостоятелно заспиване и макар че действахме постепенно се виждаше напредък с всеки ден. Всички усилия дадоха резултати още от втората седмица от проследяването - вече имахме няколко дни без нощни събуждания, а ако случайно се събудеше заспиваше сама за минути. До края на проследяването вече изобщо нямаше нощни събуждания. Всичко това постигнахме в период постоянно боледуване и избиване на няколко зъба. Въпреки всички странични фактори, които уж трябваше да ни пречат постигнахме прекрасни резултати, на които дори не се бях надявала! Малката заспива сама в кошарата, нощният сън е дълбок и непрекъснат, а през деня ляга и става с усмивка. Изключително съм благодарна на Ирена за цялото време, което ни отдели, за постоянното напасване според ситуацията и безбройните съвети! Не бих могла да се справя сама. А да спиш, не 2 или 3 часа на вечер, а 8 ..... това е безценно и изцяло благодарение на нейните съвети! Благодаря, че ви има! Продължавайте да помагате, страхотни сте!
Мария