Отзиви

Много съм доволна
Станимира и МаринаСофия
Много съм доволна от работата си с "Нани, нани, бебе". Получих изключително полезна информация, а без консултациите и подкрепата им, нямаше да успея да я приложа на практика. Сега всички вкъщи спим по-спокойно и се чувсватм по-подготвена да се справям с проблемите със съня и за напред.
При нас проблемът беше трудно заспиване
Диана и Ивета (9мес)София
При нас проблемът беше трудно заспиване, съпроводено с много плач и извънредно продължителни кърмения, накъсан сън през деня и чести будения през нощта като обикновено се будеше след 40 мин от момента на първоначално заспиване. За много кратко време постигнахме значителен напредък, а именно: много бързо заспиване без плач, предвидимост - знам кога точно през деня ще заспи и приблизителна продължителност, което ме улеснява значително в планирането на деня, вече има много повече консолидирани дневни дрямки от около час и половина, един дълъг първи нощен сън от 5-6 часа преди първото й събуждане. Детето ми е много по-усмихнато и ведро, не иска да бъде постоянно носено на ръце и заспива буквално с усмивка на лице.
Дъщеря ми имаше трудно заспиване и неспокоен сън.
Ирена и Мира (8г)София
Дъщеря ми имаше трудно заспиване и неспокоен сън. Съвместната работа с Елена беше изключително полезна и работеща за случая на моята дъщеря, с която от години правихме какви ли не опити да намерим решение за съня. Само за един месец с една-две от препоръките на консултанта по детски сън ситуацията драстично се подобри. Детето ми вече заспива спокойно и непробудно. А аз се наспивам също!
Елена е фантастичен консултант
Елена е фантастичен консултант, с нейна помощ регулирах доста проблемен сън на двете ми деца, има голям напредък за много кратко време. Децата са по-спокойни и заспиват сами, което преди беше невъзможно. Препоръчвам с две ръце!